Klassisk yoga.

Hatha yoga

Hatha yoga

Her udfører man de oprindelige fysiske stillinger og åndedrætsøvelser i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Fokus i Hatha yoga er på både styrke, smidighed, og på at udføre de stillinger efter kroppens kunnen. 

Yin yoga

Yin yoga er en yogaform, der fokuserer på en dybdegående afbalancering af kroppen. I Yin yoga holdes stillingerne i længere tid.

Iyengar yoga  

Her lægges stor vægt på detaljen i de fysiske stillinger og på kroppens holdning og lige linjer. Et andet kendetegn ved denne yogastil er, at der ofte anvendes redskaber såsom blokke og bælter. I Iyengar yoga står man ofte længe i hver stilling for, via vejrtrækningen, at komme dybere ind i stillingen, derfor kan denne yogaform være ret fysisk krævende, selv om øvelserne udføres langsomt.