Stress Detox dit liv

fitness-332278_1920

”Detox dit liv”
-et andeledes og kropskærligt livsstils forløb

• Har du været rigtig god til at være noget for andre, men forsømt dig selv?

  • Har du flere gange taget tilløb til at ændre nogle mønstre og vaner, som spænder ben for din følelse af balance og følelse af at være ”ovenpå i dit liv”?
  • Ender du altid med samme (manglende) resultater?
  • Falder du indimellem i Offerrollen?
  • Ved du at vi oftest falder i offer –eller martyr rollen når vi har løbet for stærkt for at gøre andre tilpas, men forsømt os selv?
detox dit liv

Vidste du at når vi falder i offer rollen, eller på anden måde ryger i at blive en ”dårlig udgave” af os selv, så brænder vi ufattelige mængder energi af på dette, energi som kunne være brugt langt bedre og mere konstruktivt. 

At blive en dårlig udgave af sig selv, har mange ansigter. Det kan både skyldes livslange mønstre, tunge elementer og oplevelser i livs rygsækken, dårlig kost og forsømmelse af kroppen.
At være en dårlig udgave af sig selv, kan ind i mellem koste både energi; men har også konsekvenser for din selvopfattelse, dit parforhold, din relation til dine børn, og til andre omkring dig i øvrigt.

Uanset hvilke roller du falder i, handler det ofte om vaner og mønstre. Nogle er tillærte over et langt liv på baggrund af hændelser vi har oplevet. Andre er resultat af et liv i vores samtid hvor der er store krav og hvor dagene går stærkt og med mange roller. Hjernen elsker vaner, der hvor du kører på automat pilot, det bruger den nemlig ikke særlig meget krudt på – og det er derfor det kan være ubegribeligt svært at ændre vaner. 

Har du mod på – og lyst til at lytte til dit hjerte og detoxe dit sind og krop for elementer som ikke længere gavner dig. Finde en vej ind og ned i kroppen, blive dus med den og blive bedre til at (turde) høre og følge det dit hjerte hvisker.
Kroppen er det sted din sjæl skal bo og den er din ypperste allierede og beskytter. Alt den gør – gør den for at passe på dig. I vores samtid tvinges vi ofte til at være mest oppe i vores hoved og mister lidt fornemmelsen af kroppen; og glemmer derved nemt at lytte til den.

Vores forløb vil byde på supervision ved psykoterapeut Annette Hastrup, undervisning ved sygeplejerske, Hormon –og kostvejleder, kropsanalyse og biosignatur ved Louise Hallundbæk og Massør, personlig træner og fitness instruktør Arek Szemis

Med hvert vort fagområde og sundhedsmæssige incitament inviterer vi dig ind i en verden af varme, rummelighed, muligheder for at eksperimentere, nysgerrighed – og mod. 

Vi giver dig igennem forløbets 20 uger redskaber til at skabe de bedste præmisser for både din krop, såvel som din mentale sundhed og styrke.

Kurset indeholder vejledning om hvilken kost, som skaber de bedste forudsætninger for at have energi til at ændre genstridige vaner og mønstre. 
Der arbejdes med restorativ yoga for at genskabe kontakt til kroppen og ”lære at trække” vejret helt ud i alle celler, og vi arbejder med ”hovedet” i form af psykoterapi og supervision. Den mentale del tager udgangspunkt i forskellige terapeutiske metoder, som hjælper med at bryde mønstrene som driller dig. 

Skal 2019 være året, hvor du får detox’et elementer ud af dit system som ikke længere gør dig godt; og hvor du kommer rigtig godt på vej til sunde og varige livsstils ændringer?

DU FÅR:
– Lille hold med masser af nærvær , maks. 8 deltagere
– 1,5 times opstarts oplæg v/ hhv. Annette og Louise Hallundbæk
– 4 individuelle samtaler med psykoterapeut Annette Hastrup
– 20 ugers Sjov og givende fitness/træning med Arek Szemis; Til træningerne vil vi vise dig alverdens træningsformer, med ”leg” som rammen. Du inviteres til at ændre syn på træning måske fra at have været nødvendigt onde – til at være sjov med din krop, en oplevelse af hvad den er i stand til – i stedet for hvad den skal straffes med for hvad du spiste…(!)
– 20 ugers ugentlige sessioner m/ gruppen og Louise Hallundbæk/Annette Hastrup ; hver 2.uge hhv. teori og træning. De teoretiske sessioner vil byde på fordybelse i relevante kostemner, hormoner, vane/motivations teknikker, psykoterapeutiske indlæg og gruppe supervisioner. Træningerne vil være i kategorien “Stress – og Krops Detox som vil være en blanding af restorativ yoga, almindelig yoga, pilates, afspænding, åndedrætsøvelser/oplevelser, grundtræning af led og bindevæv – du vil opleve at mærke din krop på en skøn og måske helt ny måde; og Louise lover du går hjem med en krop og dit sind “i zen” 🙂

– online sparring hele vejen – mulighed for lukket fælles forum med gruppen.
– 20 ugers medlemskab i Hallundbæk Fitness